Spiritualnu Tehnologiju razvio je Živorad Mihajlović Slavinski

 

Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom

Cilj Intenziva je Gnoza, Prosvjetljenje ili najjasnije rečeno Direktno Iskustvo Istine. Na Intenzivima doživljavamo Direktno Iskustvo Istine na užim segmentima realnosti, koji su određeni pitanjima: Tko sam ja?, Što sam ja?, Što je život?, Što je drugo ljudsko biće?, Što je ljubav?, Što je istina?....

Od trenutka kada čovjek doživi Direktno Iskustvo Istine na pitanje "Tko sam ja?", on napreduje puno brže u svim psihološkim, emocionalnim i spiritualnim aktivnostima. Poslije tog iskustva čovjek vrlo brzo doživljava direktna iskustva i na ostala pitanja koja se rade na Intenzivu

Konačni cilj je trajno stanje prosvjetljenja ili Meuna. Meuna znači „Ja sam Jedno“ i označava stanje trajnog prosvjetljenja na pitanje Tko sam Ja. Pitanje je ispražnjeno, nema naboja i osoba je cijelo vrijeme to što je. Direktna svijest o sebi je konstantno prisutna.

Grupni Gnostički Intenziv - radi se u dijadi, odnosno u parovima. Ja radim s manjim grupama kako bi osobe kvalitetno usvojile tehniku i kako bi im se prema potrebi posvetila i individualno. Intenziv traje između tri i pet sati, ovisno o tome kako napreduje grupa.

Individualni Gnostički Intenziv - Kao što samo ime kaže, radi se individualno jedan na jedan. Vodim Vas kroz proces koji traje oko sat vremena.

 

 

Duboki PEAT

PEAT (Primordijalne Energije, Aktivacija i Transcendencija) sistem Spiritualne tehnologije vodi vas korak po korak do jednostavnog, učinkovitog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, a također do vrlo dubokih Spiritualnih iskustava.

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga Bića, do svojih Praiskonskih Polariteta. Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: Dualističko i Jedinstveno. Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlačenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt...

PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Neutralizaciju. Neutralizacija Kodova bila je najdublja tajna tijekom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i učinkovit način. Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima. Integracijom polariteta ulazimo u stanje Jednosti i ubrzavamo svoj spiritualni razvoj. Daljnjom primjenom Dubokog PEAT-a, sve više prepoznajemo Jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta. Stječemo cjelovitost i slobodu, što je bit spiritualne evolucije.

PEAT individualni rad - integriramo Primordijalne Polaritete i polaritete koji se spontano pojave tijekom procesa

PEAT seminar za Procesore - iskustveni seminar na kojem ćete naučiti rješavati osobne probleme brzo i učinkovito i usavršiti tehnike tako da možete uspješno voditi druge kroz proces. Seminar traje dva dana.

Nakon uspješno usvojenog seminara dobivate Certifikat Procesora PEATA i pravo da ga primjenjujete u pojedinačnom radu s ljudima na razvoju ljudske svijestiDP4

Korištenje ove metode nema ograničenja, s DP4 metodom možete integrirati izabrane polaritete, primijeniti se može na integraciju globalnih polariteta, integraciju dinamizama, integraciju sjenke, oslobađanje od nepoželjnih identiteta.....A također DP4 metodom možemo stvoriti i poželjne osobine i identitete.

DP4 individualni rad - integriramo odabrane polaritete i integriramo poželjna stanja i osobine.

DP4 Proces spoja - nam omogućava da iskusimo da vrijeme ne postoji, da prošlost i budućnost ne postoje, da postoji samo sadašnji trenutak. Rezultat je trajan i radi se samo jednom po osobi. Neutralizira se velika količina naboja koja je na površini

DP4 seminar za Procesore - iskustveni seminar na kojem ćete naučiti rješavati osobne probleme brzo i učinkovito i usavršiti tehnike tako da možete uspješno voditi druge kroz proces. Seminar traje jedan dan

 

 

Aspektika

Aspektni Proces je sistem prožet s jedne strane bezvremenim Gnosticizmom, a s druge sveprisutnom ljudskom težnjom da složeno i daleko učini jednostavnim i bliskim.

Ovaj sistem je jedinstven po tome što vas uči jednom trenutnom i moćnom procesu kojim mijenjate svoje najgore nedostatke, strahove, fobije i samodestruktivna ponašanja u svoje najbolje prijatelje. Zamislite stvari koje najviše ne volite o sebi kako postaju alkemijski transformativni pokloni od Boga.

Za kratko vrijeme otkrijte kako koristiti svoja ograničenja kao vrata do svog najdubljeg osjećanja Istinskog Sebe, povezujući sebe s ostatkom Univerzuma.

U Aspektici radimo s aspektima osobnosti. Ne radimo s cjelokupnom osobnošću, (premda je cjelovitost naš cilj), već s aspektima našeg Bića koji imaju neku vrstu odvojene svijesti o njihovim vlastitim ciljevima, odnosima s drugim aspektima i cjelokupnim našim Bićem.

Aspektika individualni rad - za eliminaciju neželjenih emocionalnih i psiholoških stanja.

 


Univerzalni Proces

Univerzalni Proces kombinacija je Alternativne Tehnike koju koristimo na Intenzivu Gnoze i DP4 metode. Možemo ga primijeniti na sve: na polaritete, konflikte, probleme, negativna iskustva, ciljeve itd. Brz je i učinkovit za rješavanje problema s novcem.

Radionica Rad na cilju - na iskustvenoj radionici ću vam pokazati: kako se radi Univerzalni Proces na sebi i s drugima, kako očistiti cilj, kako prihvatiti cilj. Radionica traje tri sata

 

 

 

poboljšajte kvalitetu života i ubrzajte spiritualnu evoluciju

individulani rad jedan na jedan

Kvaliteta života - Za početak ćemo definirati trenutnu situaciju/poziciju u kojoj se nalazite. Te osvijestiti mogućnosti koje imate i gdje se želite pomaknuti, promjene koje želite ostvariti. To su promjene koje Vas vode korak po korak do Vašeg istinskog Bića i postojanja.

Individualni rad jedan na jedan - Omogućava nam da ciljano uklonimo prepreke i integriramo konflikte, kako bi mogli ostvariti svoje ciljeve. U radu ćemo koristiti metode Spiritualne Tehnologije Ž.M.Slavinskog: Duboki PEAT, DP4, Aspektiku, Univerzalni Proces, Intenziv Gnoze i ostale prema potrebi.

Spiritualni razvoj – Ima za cilj cjelovitost i slobodu, a to postižemo radom na ciljevima i integracijom konflikata. Sve više prepoznajemo Jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta.

 

Dobrodošli

Studio VARUNA: Zagreb, Donja Bistra, Vladimira Nazora 25

Radno vrijeme: 14h - 18h i prema dogovoru

Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.


Kontakt

Mobitel, Viber, WhatsApp: +385 95 870 2059

Skype: irenaantolak

Mail: kvantnikod@gmail.com

 

Predbilježite se za obavijesti

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u e-adresar stranice Kvantni kod sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete.
molim odgovorite zbog zaštite servera: 2+3=
Ime:
Email: