Moje ime je Irena Antolak, rođena sam 1973.g. Prakticirajući razne tehnike koje me približavaju istinskom biću i tragajući za novim znanjima, život me doveo i do Quantec sistema. Kao Quantec praktičarka radim od 2009.g.

Quantec sistem obuhvaća sve ono što sam godinama proučavala i na vrlo učinkovit način spaja sva ta znanja. Interaktivnom računalnom bio komunikacijom na daljinu izmjenjuje informacije iz svoje baze podataka s ljudima, životinjama i biljkama.

U svom radu sa Quantec sistemom, osmislila sam nove baze i nadopunila već tada ogromnu bazu podataka. Moje najpoznatije baze su: Poruke tijela, Neurološko kodiranje, Proces preobrazbe, Psihologija sporta, Arhetipovi, Eneagram, Vibracije esencija, Osvještavanje, Vibracija prostora.

Uz KVANTNI KÔD kao podršku u osobnom i kolektivnom razvoju, osmislila sam i proizvode za poboljšanje kvalitete života, koji se temelje na principu radionike (prijenos informacija). Energetska potpora s KVANTNIM KÔDOM je vrlo moćna metoda kvantne transformacije i namijenjena je osobama koje žele podići svoju energiju kako bi bili što svjesniji za dublje uvide u svoje biće i postojanje.

U svom radu koristim i PEAT sistem Spiritualne Tehnologije Ž.M.Slavinskog. PEAT sistem ima četiri razine: Bazični PEAT, Duboki PEAT, DP-2 i DP-4. Duboki PEAT specifičan je jer integrira osobne kodove, i integrira i druge parove polariteta koje nosimo. Primjenom Dubokog PEAT-a, sve više prepoznajemo Jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta. Stječemo cjelovitost i slobodu, što je bit spiritualne evolucije.

Kao Trener Spiritualne Tehnologije ovlaštena sam educirati Procesore ST individualno i grupno.

U mom radu prisutan je i Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom Ž.M.Slavinskog. Poznatiji termin za Direktno Iskustvo Istine je Prosvjetljenje, otkrivanje naše istinske prirode. Istina o tome tko mi zaista jesmo, što je drugo ljudsko biće, što je život,... Intenziv Gnoze s Alternativnom Tehnikom radim u grupi i individualno.

Konstantno razvijam nove projekte koji nastaju kroz moj osobni razvoj, spoznaje i edukacije.

Vjerujem da početak razvoja počinje prihvaćanjem odgovornosti za svoj život. Prihvaćanje odgovornosti dovodi do spoznaje da promjena vanjskog svijeta proizlazi iz promjene nas samih.

 

Dobrodošli

Studio VARUNA: Zagreb, Donja Bistra, Vladimira Nazora 25

Radno vrijeme: 14h - 18h i prema dogovoru

Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.


Kontakt

Mobitel, Viber, WhatsApp: +385 95 870 2059

Skype: irenaantolak

Mail: kvantnikod@gmail.com

 

Predbilježite se za obavijesti

Vaši će osobni podaci biti pohranjeni u e-adresar stranice Kvantni kod sve dok je ova privola aktivna, odnosno dok god ju ne povučete.
molim odgovorite zbog zaštite servera: 2+3=
Ime:
Email: