PEAT sistem Spiritualne tehnologije vodi vas korak-po-korak do jednostavnog, efikasnog i brzog uklanjanja teških i dugotrajnih problema i bezbrojnih poremećaja, a također do vrlo dubokih Spiritualnih iskustava.

PEAT je jedinstven i po tome što, pored terapije, zadire u oblast Spiritualnog razvoja. PEAT će vam omogućiti da dospijete do najdublje srži svoga Bića, do svojih Osobnih Kodova,  Praiskonskih Polariteta. Postoje dvije osnovne mogućnosti svjesnog doživljaja svijeta: Dualističko i Jedinstveno. Većina ljudskih bića živi na dualističkom planu realnosti, doživljavajući sve kroz suprotnosti: dobro i zlo, stvaranje i razaranje, napredovanje i povlačenje, svjetlost i tama, sloboda i ne sloboda, život i smrt...

PEAT proces oslobađa čovjeka od smrtonosnog stiska sila polarnosti kroz njihovu Neutralizaciju. Neutralizacija Kodova bila je najdublja tajna tijekom mnogih vjekova od Taoizma i Tarota, do Kabale i suvremene Spiritualne Tehnologije. Sada je ta tajna oslobođena na izuzetno jednostavan i efikasan način. Duboki PEAT eliminira naše probleme. Naši problemi su reakcije ili stanja izazvana unutrašnjim ili vanjskim događajima ili okolnostima. Integracijom polariteta ulazimo u stanje Jednosti i ubrzavamo svoj spiritualni razvoj. Daljom primjenom Dubokog PEAT-a, sve više prepoznajemo Jednost kao svoju bit i postepeno oslobađamo svijest od dualnog percipiranja sebe i svijeta. Stječemo cjelovitost i slobodu, što je bit spiritualne evolucije.

PEAT (Primordijalne Energije, Aktivacija i Transcendencija ) je razvio Živorad Mihajlović - Slavinski

Pozivam Vas na integraciju i neutralizaciju svojih Praiskonskih Polariteta, Dubokim PEAT-om

Dobrodošli

U Kvantni centar: Donja Bistra, Vladimira Nazora 25 (blizina centra Westgate, Zagreb)

Radno vrijeme: prema dogovoru

Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.

Mobitel, Viber, WhatsApp: 095 870 2059

Skype: irenaantolak

Mail: kvantnikod@gmail.com

Na Vaš upit odgovorit ću u najkraćem mogućem vremenu, radnim danom od 14h do 18h. Hvala

Vaše Ime (*)
Molimo unesite Vaše Ime!!
Vaš e-mail (*)
Molimo unesite ispravnu e-mail adresu!
Vaša poruka (*)
Invalid Input