Moje ime je Irena Antolak, kao Quantec praktičarka radim od 2009.g. Prakticirajući razne tehnike koje me približavaju unutarnjem biću i tragajući za novim znanjima, život me doveo i do Quantec sistema.

Quantec sistem obuhvaća sve ono što sam godinama proučavala i na vrlo učinkovit način spaja sva ta znanja. Interaktivnom računalnom biokomunikacijom na daljinu izmjenjuje informacije iz svoje baze podataka sa ljudima, životinjama i biljkama.

U svom radu sa Quantec sistemom, osmislila sam nove baze i nadopunila već tada ogromnu bazu podataka. Moje najpoznatije baze su: Poruke tijela, Neurološko kodiranje, Proces preobrazbe, Psihologija sporta, Arhetipovi, Eneagram, Vibracije esencija, Osvještavanje, Vibracija prostora.

Uz KVANTNI KÔD kao podršku u osobnom i kolektivnom razvoju, osmislila sam i proizvode za poboljšanje kvalitete života, koji se temelje na principu radionike (prijenos informacija). Energetska potpora sa KVANTNIM KÔDOM je vrlo moćna metoda kvantne transformacije i namjenjena je osobama koje žele podići svoju energiju kako bi bili što svjesniji za dublje uvide u svoje biće i postojanje.

U razvoju su i novi projekti koji nastaju kroz moj osobni razvoj, spoznaje i edukacije.

Vjerujem da početak razvoja počinje prihvaćanjem odgovornosti za svoj život. Prihvaćanje odgovornosti dovodi do spoznaje da promjena vanjskog svijeta proizlazi iz promjene nas samih.

Radujem se Vašem kontaktu

Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.

Adresa: Donja Bistra, Vladimira Nazora 25

Radno vrijeme: prema dogovoru

Na Vaš upit odgovorit ću u najkraćem mogućem vremenu, radnim danom od 14h do 18h. Hvala

Vaše Ime (*)
Molimo unesite Vaše Ime!!
Vaš e-mail (*)
Molimo unesite ispravnu e-mail adresu!
Vaša poruka (*)
Invalid Input