Direktno Iskustvo Istine

Za susret s Direktnim Iskustvom Istine koristim Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom Ž.M.Slavinskog u grupi i individualno

Korijeni Intenziva

Direktno Iskistvo Istine u Budizmu naziva se Nirvana, u Jogi Samadi, u Zenu Kenšo ili plitko iskustvo i Satori ili doboko stanje.

U okviru Budizma u 10. stoljeću nastao je Zen u kojem su praktičari maditirali na uže isječke realnosti kroz određena pitanja ili koane. Cilj tih pitanja je slom racionalnog duha, prežnjenje duhovnih masa koje onemogućavaju DII. Meditirali su neprekidno u izolaciji i skromnim uvjetima odvojeni od vanjskog svijeta, danima, tjednima i mjesecima.

Č.Berner 1968 g. spojio je komunikaciju i meditaciju  i tako stvorio Intenziv Prosvjetljenja kojim je ubrzao proces slamanja racionalnog duha. Uveo je rad u dijadama ili parovima, zato što takav rad pojačava kontakt između dva ljudska bića. Berner je tu ideju preuzeo od Habarda, koji je ukazao na jednostavnu istinu: Kada dvije osobe rade na problemu jedne od njih, u takvom odnosu dvije svijesti se bore protiv nesvjesnog jedne od njih i zato se rezultat postiže daleko brže.

Ž.M.Slavinski upoznao se sa Intenzivom 1979 g., i učio je od Č. Bernera. U deset godina održao je više od 100 Intenziva i obučio veći broj Majstora Intenziva. Kroz sustavni rad i spoznaje razvio je Ekskalibur, Zlatnu Meditaciju, Ekskalibur 2, Kreaton, Aspektiku, Sunjatu, PEAT, DP4 i druge sisteme. Ti sistemi su povratno djelovali na Intenziv, tako da je došlo do plodnog spajanja starog i novog i nastao je  Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom. Daljnim razvojem i spajanjem sistema nastao je i Individualni Gnostički Intenziv. Gnoza je također naziv za Direktno Iskustvo Istine.

Tako da danas Tragači za Istinom imaju na raspolaganju dva jednostavna i učinkovita pristupa koji zahtjevaju izuzetno malo vremena u odnosu na prvobitne Intenzive. Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom i Individualni Gnostički Intenziv. Također ovi pristupi primjenjivi su za svakodnevni život i odgovaraju ljudima ovog vremena.

Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom - rad u grupi

Tehnika je Dijadna i Alternativna. Što znači radi se u dijadi, odnosno u parovima. Ja radim sa manjim grupama kako bi osobe kvalitetno usvojile tehniku i kako bi se prema potrebi i individualno posvetila osobama. Intenziv traje jedan dan između tri i pet sati, ovisno o tome kako napreduje grupa. Možete se predbilježiti za termin do popune iduće grupe.

Individualni Gnostički Intenziv

Kao što samo ime kaže, radi se individualno jedan na jedan. Vodim Vas kroz proces koji traje oko sat vremena.

Koje su vrijednosti DII

Kada osoba doživi DII to joj omogućava puno brži i kvalitetniji napredak u svim segmentima života. Tada osoba radi i živi iz sebe, ima čvrsti centar. Akcije više nisu pokretane željama subjektivne, programirane realnosti. Osoba je ispraznila identifikacije i lažne identitete, utiske o sebi i drugima, svijetu, sadržaje koji se sastoje od potisnutih misli i emocija. Ti sadržaji stvaraju iluziju da smo odvojeni od ostatka postojanja i ta iluzija stvara patnju. Oslobođenje stvaramo kroz Direktno Iskustvo Istine i to je cilj Intenziva Gnoze.

Poznatiji termin za Direktno Iskustvo Istine je Prosvjetljenje, otkrivanje naše istinske prirode. Istina o tome tko mi zaista jesmo, šta je drugo ljudsko biće, šta je život,...

Literatura: "Intenziv Gnoze sa Alternativnom Tehnikom" Živorad Mihajlović Slavinski

Pozivam Vas da se pridružite već uhodanoj grupi na Intenzivu Gnoze koji održavam jednom mjesečno

Dobrodošli

U Kvantni centar: Donja Bistra, Vladimira Nazora 25 (blizina centra Westgate, Zagreb)

Radno vrijeme: prema dogovoru

Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.

Mobitel, Viber, WhatsApp: 095 870 2059

Skype: irenaantolak

Mail: kvantnikod@gmail.com

Na Vaš upit odgovorit ću u najkraćem mogućem vremenu, radnim danom od 14h do 18h. Hvala

Vaše Ime (*)
Molimo unesite Vaše Ime!!
Vaš e-mail (*)
Molimo unesite ispravnu e-mail adresu!
Vaša poruka (*)
Invalid Input