KVANTNI KÔD energetska potpora je vrlo moćna metoda kvantne tarnsformacije.

Za početak ćemo u zajedničkom razgovoru definirati trenutnu situaciju/poziciju u kojoj se nalazite. Te osvijestiti mogućnosti koje imate i gdje se želite pomaknuti, promjene koje želite ostvariti. Kada imate definirani cilj, znate što želite, tada će i energija to prepoznati i rezultat će biti ono što Vam je najpotrebnije u trenutnom periodu života.

U Quantec sistem tada se unesu osobni podaci: digitalna fotografija, ime, prezime i datum rođenja. Unese se i cilj koji smo prethodno definirali. Raditi možemo na svim segmentima, na kraju je i sve povezano, uzroci su isprepleteni. I radeći na jednom cilju, radite na cijelom osobnom sistemu. Quantec sistem tada skenira unesene podatke i uspoređuje njihovu vibraciju sa vibracijama informacija koje se nalaze u njegovoj bazi podataka. Po tom principu odabire one informacije koje su potrebne za trenutno stanje. Informacije iz baze podataka tada se ujedine u jedinstvenu vibraciju Osobni KVANTNI KÔD. Vibraciju još možemo dodatno pojačati, dodajući afirmacije (po principu neurolingvističkog programiranja) koje ćemo zajedno definirati.

Kada je program izrađen podesimo intervale emitiranja i trajanje programa. U praksi svaki program traje oko dva mjeseca, odabrane informacije šalju se u intervalu svaka dva sata. U tom smo periodu u kontaktu i program se u tom periodu također može prilagođavati prema potrebi i trenutnom stanju.
Nakon ta dva mjeseca, ako želite nastaviti, poželjno je napraviti novu analizu za novo stanje. Možete nastaviti u istom smjeru, a možete i definirati nove ciljeve. Dokle god imamo svoje ciljeve, imamo i svrhu postojanja.

Svrha potpore je podići nivo energije i svjesnosti, kako bi mogli napraviti konkretne promjene u svom životu. Neke će se stvari posložiti same po sebi, a za neke ćemo se svjesno zauzeti.

Potpora se po principu kvantne fizike odvija na daljinu, preko fotografije. Ukoliko niste u mogućnosti osobno doći na uvodni dogovor, komunicirati možemo preko telefona, maila ili Skypa, te tako zajedno osmisliti i unaprijediti Vašu kvalitetu življenja.

Na subatomskoj razini sastavljeni smo od visokoenergetskih fotona, naše tijelo sastoji se od svjetlosti i informacija sadržanih u valovima interferencije. Ono što promijenite na razini fotona, pokreće promjenu u obrascima svjetlosti i informacija. Na toj razini djeluje energetska potpora sa Quantec sistemom.

Usluga: Osobni KVANTNI KÔD

 

Kvantni kôd na Facebooku!

Znanost i Novost

  Između energetskog i magnetskog polja čovjeka i Zemlje postoji s
Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u
Motiv za ovo izražavanje dala mi je prijateljica sa kojom se nisam č
Priča ide ovako...unazad 3 tjedna počeo sam raditi na novom poslu, k
Quantec je računalni sistem koji prepoznaje energetske poremećaje i
Quantec kao sustav instrumentalne biokumunikacije 16. svibnja 2010. g.
Kao prijenosnici informacija iz biopolja služe nam fotoni. Živi org
I znanost je već dokazala da je naša svjesnost postojanja svjetlo
Biopolje je energetski prostor unutar naših tijela i oko njih, unutar
Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kr

Predbilježite se za obavijesti

Ime:
Email: