Svjesnost i Svjetlost (BIOFOTONI)

I znanost je već dokazala da je naša svjesnost postojanja svjetlost. Naša se tijela sastoje od svjetlosti, od BIOFOTONA. Biofotni su svjetlosna emisija koja se nalazi u svim živim bićima iza svih biokemijskih reakcija i procesa, te upravlja njima.

Svaka naša stanica u sekundi emitira 100.000 svjetlosnih implusa. Naša unutarnja svjetlost (biofotoni) zrači oko nas, sa svojom inteligencijom i nevjerojatnom sposobnosti iscjeljenja. Unutarnja  svjetlost zrači suptilni utjecaj kroz svoje postojanje na svoje okružje i na cijeli svijet. Njemački znanstvenik, biofizičar i stručnjak za biofotone Fritz Popp 1970.g otkrio je da DNA istovremeno emitira i apsorbira biofotone i da se zdravo živo biće može odrediti putem suptilne energije biofotona koje emitira.

Prema poznatom fizičaru Claude Swansonu, svjetlost, informacija i torzija postoje u znanstvenom modelu SINKRONIZIRANOG SVEMIRA: Biofotoni (svjetlost) kreiraju trodimenzionalni hologram koji kontrolira život, rast i iscjeljenje. Taj hologram ostvaruje interakciju s toroidalnim poljima koja se proširuju izvan granica fizičkog tijela i stvaraju auru.

Biofotoni stvaraju hologram koji omogućuje tijelu da raste i da se iscjeljuje. Taj hologram svjetlosti stvara torzijsko polje, te također šalje i prima informacije od rezonantnih torzijskih polja izvan našeg tijela. Cijeli svemir sastoji se od torzijskih polja. Torzijska polja mogu prenositi i primati informacije. Biofotoni su posrednici između lokalnog, linearnog i nelokalnog, nelinearnog učinka polja.

Biofotoni nemaju svoj polaritet, što ukazuje da ne postoji dualizam u svijetu svjetlosti. Iskustvo dualnosti nije stvarna polarizacija svijesti, već stupanj u kojoj mjeri je naša svjesnost udaljena od spoznaje da smo svjetlost.

Kvantni kôd na Facebooku!

Znanost i Novost

Između energetskog i magnetskog polja čovjeka i Zemlje postoji staln
Ono što nismo u stanju logički objasniti, oduvijek smo svrstavali u
Motiv za ovo izražavanje dala mi je prijateljica sa kojom se nisam č
Priča ide ovako...unazad 3 tjedna počeo sam raditi na novom poslu, k
Quantec je računalni sistem koji prepoznaje energetske poremećaje i
Quantec kao sustav instrumentalne biokumunikacije 16. svibnja 2010. g.
Kao prijenosnici informacija iz biopolja služe nam fotoni. Živi org
I znanost je već dokazala da je naša svjesnost postojanja svjetlo
Biopolje je energetski prostor unutar naših tijela i oko njih, unutar
Quantec je otvoreni sistem, što omogućuje svakom praktičaru da kr

Predbilježite se za obavijesti

Ime:
Email: